Aslan & Uno & Enzos hemsida

Senaste Nytt

2024-01-17 Januari


Året har börjat med att jag äntligen har kommit igång med hemsidan igen efterr ett mycket långt uppehåll. Efter att den gamla helt plötsligt lades ner av företaget jag betalade till, blev jag tvungen att lära mig att arbeta i en helt ny datamiljö. Det går så sakteliga framåt och från och med nu kan det bara bli bättre.


Vi har varit på årets första hundutställning i Kajaani i Finland med Enzo, det gick riktigt bra trots att han bara fick med sig ett reserv-CACIB hem till Gällivare. Aslan och Uno följde med på resan men ställdes inte ut själva, de hejade på från utsidan av ringen.


Uno har fått para en riktigt fin tik i december och efter 4 veckor verkar det lovade, mer information kommer när vi är helt säkra på att hon är dräktig.


Aslan är fortfarande pigg och kry och det är svårt att tro att han fyller 14 år om 2 månader. Hanhör lite sämre men annars är kroppen pigg och full av liv.


Uno och Enzo blev båda SV V CH under 2023 och det är extra roligt eftersom jag riktigt ser hur roligt de tycker det är. Nu siktar vi mot Norge och deras blodspårprov till sommaren, och träningen börjar så fort det blir barmark.